Това е демонстрационен магазин. Всички поръчки направени през този магазин няма да бъдат разгледани или изпълнени.
За запитвания и поръчки тел: +359889 006 068, +359889 006 067 или на място в магазините ни.

Добре дошли

Каква информация събираме?

Информация за лична идентификация

Когато правите поръчка в нашата интернет Страница, Вие може да бъдете помолени да въведете Вашето име, имейл адрес, пощенски адрес или телефонен номер във връзка с услугите или ресурсите, които предлагаме на нашата Страница. Предоставянето на Вашата лична информация не е задължително.Също така Вие може да посетите страницата ни анонимно. Ние ще съберем информация за лична идентификация от Потребителите само, ако Вие доброволно ни я предоставят чрез попълване на нашата контактна форма или форма за получаване на рекламни бюлетини и новини.

Информация за не-лична идентификация

Ние може да съберем не-лична информация за идентификация на Потребителите винаги, когато те оперират на нашата Страница. Не-личната информация за идентификация може да включва име на браузер, вид компютър и техническа информация за инструментите, чрез които Потребителите се свързват с нашата Страница. Такива могат да бъдат операционната система, използвани интернет доставчици и друга подобна информация.

Бисквитки на мрежовия браузер

Бисквитките (‘Cookie’) представляват малко количество информация, която уеб сървърът изпраща на уеб браузъра позволявайки на сървъра да събира обратна информация от браузъра. Вие можете да изберете да изтриете нашите или на трета стана бисквитки чрез опциите на всеки браузър.

Ние използваме бисквитки, за да разберем и да запазим Вашите предпочитания при бъдещи посещения и за да съберем данните за трафика на Страницата и нейните взаимодействия, така че да можем да осигурим по-добро използване и средства за в бъдеще. Ние може да наемем доставчици от трети страни, които да ни асистират в по-доброто обслужване на посетителите на нашата Страница. На тези доставчици не им е позволено да използват информация, която е била събрана от нас, освен ако това не ни помага да подобрим нашите услуги и бизнес.

Google, като трета страна доставчик използва бисквитки, за да обслужва реклами на нашата страница. Използването на бисквитки от Google позволява използването на реклами, въз основа на Ваши посещения на нашата страница и други такива на други страници. Вие можете да се откажете от използването на Google бисквитки, като посетите страницата на GoogleAds и съдържанието на политиката за защита на личните данни. На тази страница можете да намерите

 Декларацията за поверителност на Google: https://www.google.com/policies/privacy/

 Бисквитки на GOOGLE

_ga GA Google Analytics – използва се за разграничаване на потребителите на сайта

-gat GA Google Analytics-използва се изваждане на отчети относно посещаемостта на сайта

-gid GA Google Analytics – определя уникалните посетители на сайта

-utma - GA Google Analytics – определя уникалните посетители на сайта

-utmb - GA Google Analytics – определя уникалните посетители на сайта

-utmc - GA Google Analytics – определя уникалните посетители на сайта

-utmt - GA Google Analytics – определя уникалните посетители на сайта

-utmz - GA Google Analytics – определя уникалните посетители на сайта  

Изтриване на бисквитките

Уеб браузърът по подразбиране позволява поставянето на бисквитки. Тези настройки могат да бъдат променени по такъв начин, че да блокират автоматичното управление на бисквитки в браузъра или браузърът да информира всеки път, когато бисквитка, бъде закачен на устройството на потребителя. Настройките на браузера позволяват запазените бисквитки да бъдат изтрити от потребителя по всяко време. Подробна информация за възможностите и как се използват бисквитките е на разположение в настройките на браузъра.

За какво използваме Вашата информация?

Всяка информация, която събираме от Вас, може да бъде използвана по един от следните начини:

– Да обработим Вашето запитване.

– Да подобрим нашата интернет Страница
(за подобрение нашата интернет Страница, въз основа на информацията и обратната връзка, получена от Вас).

– Да изпращаме периодични имейли свързани с новини, само ако са пожелани от Вас.

Имейл адресът, който предоставяте може да бъде използван, за да Ви изпращаме имейли за новини от нас, актуализации, промоции, информация за нашите продукти и услуги.

Забележка: Вие можете по всяко време да се отпишете от получаването на тези имейли от fortuna-jewellry.com, като изпратите имейл на info@fortuna-jewellery.com

Как ние защитаваме Вашата информация?

Ние сме въвели мерки за сигурност, за да запазим сигурността на Вашата лична информация. Вашата лична информация не се пази на нашите сървъри и електронни устройства.

Изпращането на информация по интернет не е напълно сигурен начин на комуникация и поради това ние не можем да гарантираме сигурността на данните, които се изпращат към нас в електронен вид. Изпращането на такива данни става изцяло на Ваш риск.

Разкриваме ли информация на външни страни?

Ние не продаваме, не търгуваме и по никакъв начин не трансферираме Вашата информация за лична идентификация на външни страни.

Линкове на трети страни

По наша преценка, ние можем да включим (предложим) услуги на трети страни на нашата Страница. Тези трети страни имат отделни и независими политики за защита на личните данни. Поради това ние не носим отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани страници. Въпреки това ние се стремим да защитим целостта на нашата Страница и приветстваме всяко мнение за тези страници.

Условия за ползване

 Моля също така да посетите раздела с нашите условия за ползване и ограничаване на отговорността, регулиращи използването на нашата Страница www.fortuna-jewellery.com

Вашето съгласие

С използването на нашият уебасайт, Вие се съгласявате с този нормативен документ за защита на личните данни, отказ от права и Условия за ползване. Ако не сте съгласни с този документ, моля да не използвате нашата Страница. Ако все пак продължите да използвате Страницата, след публикуването на промените в този документ, това ще означава, че Вие приемате тези промени.

Ако изпратите конкретно запитване през нашата контактна форма, Вие трябва изрично да се съгласите чрез отбелязване с тигче в края на формата, че сте съгласни Вашите лични данни да се съберат и обработят с цел обработка на Вашето запитване или поръчка (според Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните).

Ако не се съгласни Вашите данни да бъдат събрани и обработени от fortuna-jewellery.com с цел оферта, и изрично не отбележите с тигче това си съгласие, то контактната форма няма да бъде изпратена към нас.

Права на субектите на лични данни

Като субект на лични данни Вие имате право право на достъп, коригиране или изтриване на лични данни (правото „да бъдеш забравен“), ограничаване на обработването, възражение срещу обработването, преносимост на данните) и реда за упражняването им.

Ако желаете да получите достъп, да заявите корекция, изтриване, ограничение на обработването, възражение срещу обработването, преносимост на данните Ви, моля, изпратете ни имейл на info@fortuna-jewellery.com с ясната заявка за това.

 Съответствие

Ние спазваме и оперираме в съответствие със закона за защита на личните данни и Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните). Ние няма да предоставяме Ваша лична информация на външни страни без Вашето изрично съгласие.

Контролен орган

Контролен орган за изпълнението на регламента за защита на личните данни на физическите лица в Република България е КЗЛД. Ако считате, че правата Ви според Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните) са нарушени, Вие можете да подадете жалба до КЗЛД или до компетентния съд.

 Връзка с нас

Ако имате въпроси относно този документ за защита на личните данни, Вие можете да се свържете с нас на:

телефони: 00359 889 006 068; 0035902 9810155

Бижута Фортуна
ел. поща - info@fortuna-jewellery.com 

Промени в документа за защита на личните данни

Бижута Фортуна има право да актуализира има правото да актуализира този документ по всяко време. 

Този документ е актуализиран последно на 02.05.2018г.